• Supraveghere non-stop
    asigurata de medici si infirmiere.
  • Servicii adaptate
    pentru toate necesitatile.

Va asteptam cu bratele deschise la Family Care.
Locuri disponibile limitate! Continuam sa dam un sens fiecarui moment din viata dvs. La noi va simtit acasa.

Despre Family Care

Locatia noastra reprezinta echilibrul perfect al unui camin, calitatea este responsabilitatea fiecaruia, toate serviciile noastre se bazeaza pe siguranta iar ingrijirea este mostenirea noastra.
Valorile noastre de sufletsunt : PASIUNEA, BUCURIA IN CEEA CE FACI, RESPECT, INCREDERE, O BUNA ADMINISTRARE. Aceste valori sunt piatra de temelie a muncii noastre zilnice de la F.C.B.N.H. Siguranta dumneavoastra este prioritatea principala a noastra iar scopul nostru este acela de a avea cele mai inalte standarde. Viata de zi cu zi de la F.C.B.N.H., va aduce liniste si pace in suflete.
Comunitatea noastra are drept scop creearea unui climat special de siguranta ce include sisteme de apelatat in bai cat si in dormitoare. Bratari mobile pentru a solicita ajutor imediat. Cod de siguranta la usi, sistem de supraveghere pentru toate punctele de acces in incinta cat si in perimetrul inconjurator al acesteia. Mobila noastra este ignifugata si are marginile rotunde pentru evitarea accidentelor.
Toate tesaturile noastre sunt igienice. La mijlocul si capetele culoarelor sunt amenajate spatii de odihna, pentru evitarea parcurgerii unuitraseu mai lung ce risca sa devina obositor sau chiar extenuant.
La F.C.B.N.H., o viata calitativa pentru rezidentii nostrii si familiile acestora, inseamna sa la oferim un al doilea camin, plin de prieteni, chiar si de animalele dumneavoastra favorite, mese nutritive, ingrijitori plini de compasiune si daruire cat si zile bogate in activitati recreeative ce va umplu sufletul de bucurie.
Responsabilitatea echipei noastre este aceea de a asigura tuturor, fara nici o exceptie, o viata calitativa !Pentru realizarea acestui lucru, noi investim constant in echipa noastra, care este una de profesionisti.


Pentru a putea beneficia de serviciile noastre si de tot confortul pe care vi-l doriti, nu aveti nevoie decat de urmatoarele documente :BAZA MATERIALA


Cu dragoste pentru cei dragi